Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Računovodske storitve za člane

Območna obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Šiška nudi članom tudi računovodske storitve po ugodnih članskih cenah.

OOZŠ svojim članom od leta 2012 nudi tudi računovodske storitve po zelo ugodnih članskih cenah. Izvajamo računovodske storitve za samostojne podjetnike, ki opravljajo dopolnilno dejavnost (popoldanski s.p.) in za samostojne podjetnike posameznike z redno dejavnostjo ter za mikro podjetja, po sistemu dvostavnega knjigovodstva.

 

Nudimo tudi samostojno storitev obračuna prispevkov za samostojne podjetnike posameznike in obračuna plač in drugih prejemkov iz delovnega razmerja za delavce pri s.p. in v družbah. Prav tako nudimo tudi obračun prejemkov po avtorski in podjemni pogodbi, izračun obresti iz dolžniško-upniških razmerij in izračun amortizacije osnovnih sredstev.

 

V našem ceniku najdete še ostale storitve, ki vam jih zbornica nudi.

V primeru vašega interesa nas prosimo pokličete na tel: (01) 512-54-16 ali (041) 923-517, da se dogovorimo o podrobnostih.


Objava: 11.04.2016 ; Zadnja sprememba: 18.03.2020
Povezave

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Pogoji poslovanja

Piškotki
Pomoč za prijavo

 

 

Obrtno podjetniška zbornica Slovenije  •  TheR 2013-2022