Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Počitniške kapacitete

     

1. Počitniški apartma v ANKARANU v NASELJU OLTRA.

 

OOZŠ je za rekreacijo svojih članov kupila dvosobni apartma v apartmajskem naselju OLTRA v 1. nadstropju – apartma št. 1-N-3 (na vratih apartmaja je napis zbornice), v velikosti 57 m2. Apartma ima kopalnico, skupen bivalni prostor (kuhinja, jedilnica in dnevni prostor) z balkonom v prvi etaži in bivalno spalni prostor s teraso v drugi etaži. V apartmaju so ležišča za 6 oseb (v spodnjem prostoru kavč (2 ležišča) in v zgornjem prostoru zakonska postelja z 2 izvlečnima ležiščema (80x190) – 4 ležišča). V zgornjem prostoru je velika sončna terasa. Iz balkona in terase je razgled na morje.

 

 

Ceno za koriščenje apartmaja je potrebno poravnati pred koriščenjem in se v primeru odpovedi ne vrača, razen če koristnik ali OOZŠ preskrbi drugega koristnika. Apartma je možno najeti za minimalno 3 nočitve.

 

Počitniški apartma OOZŠ imajo pravico koristiti člani OOZŠ skupaj s svojimi sorodniki oziroma prijatelji po ugodni članski ceni. V sezoni znaša cena koriščenja z DDV za člane 90,00 EUR/nočitev, izven sezone pa 70,00 EUR/nočitev.

 

Za ostale je cena koriščenja z DDV v sezoni 104,00 EUR/nočitevizven sezone pa 84,00 EUR/nočitev. Cenik za leto 2022 je sprejel Upravni odbor OOZŠ in je dostopen na naslednji povezavi (cenik).


slika   slika   slika   

 

slika   slika   slika 

 

slika   slika    

 

2. Počitniški apartma v KRANJSKI GORI v NASELJU ČIČARE

Stanovanjsko počitniško naselje »Čičare« se nahaja z desne strani glavne ceste ob začetku Kranjske Gore. Oddaljeno je 85 km iz Ljubljane. Območna obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Šiška je kupila za rekreacijo svojih članov dvosobno stanovanje v velikosti 53 m2. Stanovanje ima kopalnico, predsobo, skupen bivalni prostor (kuhinja, jedilnica in dnevni prostor) s pokrito teraso, dvema spalnicama, od katerih ima večja tudi balkon ter kletni prostor (za opremo). Stanovanje se ogreva z dvema termoakumulacijskima pečema. V obeh sobah (v eni je zakonska postelja v drugi pa dve postelji) in dnevnem prostoru (raztegljiv kavč) je skupaj 6 ležišč z blazinami in odejami (posteljnino prinesete sami).

Iz celotnega stanovanja je lep razgled na gozdnato hribovlje.

V juniju 2018 je bilo počitniško stanovanje delno obnovljeno. Opravili smo pleskanje celotnega stanovanja. Zamenjali smo stari leseni postelji v spalnici z novo zakonsko usnjeno posteljo (200x180 cm). Kupili smo tudi nov kvaliteten enojni jogi. Kovinska kuhalna plošča je bila zamenjana s steklokeramično (elektrika). Stari televizor smo zamenjali z novim LCD televizorjem Philips (ekran premer 136 cm + embylight).

 

Počitniško stanovanje se nahaja v bloku št. 8/2, III. nadstropje, stanovanje št. B-15, označeno s to št. in napisom Območna obrtna zbornica Ljubljana Šiška.
 

Ceno za koriščenje je potrebno plačati pred koriščenjem počitniškega stanovanja in se v primeru odpovedi ne vrača, razen če koristnik ali OOZŠ priskrbi drugega koristnika. Počitniško stanovanje je možno najeti za najmanj tri nočitve.


Apartmaje imajo pravico koristiti člani OOZŠ oziroma skupaj z njimi njihovi sorodniki oziroma prijatelji po ugodni članski ceni. V sezoni znaša cena koriščenja z DDV za člane 72,00 EUR/nočitev, izven sezone pa 55,00 EUR/nočitev.

 

Za ostale je cena koriščenja z DDV v sezoni 86,00 EUR/nočitevizven sezone pa 70,00 EUR/nočitev. Cenik za leto 2022 je sprejel Upravni odbor OOZŠ in je dostopen na naslednji povezavi (cenik).

 

 

slika  slika  slika  slika  slika   

 

  slika  slika  slika  slika  slika 

     

  slika  slika  slika  slika

 

 

 

 


Objava: 09.12.2013 ; Zadnja sprememba: 28.11.2022
Povezave

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Pogoji poslovanja

Piškotki
Pomoč za prijavo

 

 

Obrtno podjetniška zbornica Slovenije  •  TheR 2013-2022