Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Oddaja poslovnih prostorov in predavalnic

Območna obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Šiška ugodno po konkurenčnih cenah nudi najem predavalnice in sejne sobe v Ljubljani:

  1. predavalnica (večja za 25-30 oseb) in

  2. sejna soba za 30 oseb (18 oseb lahko sedi okrog velike sejne mize + 12 oseb sedi še dodatno na stolih s priklopno mizico). 

Fotografije najdete v nadaljevanju.

 

Prostori se nahajajo v poslovnem objektu na Pipanovi poti 30 v Vižmarjih v Ljubljani z velikim brezplačnim parkiriščem in parkom s paviljonom. Poslovni objekt je v mirnem okolju, lahko dostopen iz gorenjske avtoceste – izvoz Brod ali iz Celovške ceste, kjer pri Merkurju zavijete proti Vižmarjem.

 

V predavalnici in sejni sobi so bele magnetne table piši-briši in wi-fi. V sejni sobi je tudi projekcijsko platno. V predavalnicah je možna različna postavitev miz, glede na vaše potrebe. Na voljo imamo tudi vodni bar (voda, kava, čaj). Nudimo tudi drugo pogostitev po vnaprejšnjem dogovoru. 

 

Za več informacij pokličite na tel: 01/512-54-16 ali 041/923-517 ali nam pišite na ooz.siska@ozs.si in prilagodili se bomo vašim željam. Možnost popusta pri daljšem pogodbenem najemu!

 

V kolikor potrebujete le prostor za sestanek z vašimi poslovnimi partnerji, vam je na voljo naša sejna soba, ali pa v primeru lepega vremena tudi zunanji eleganten paviljon. Pokličite nas!

 


PAVILJON

 

PARKIRIŠČE

OBJEKT

 

PARKIRIŠČE2

 

SEJNA SOBA

SEJNA SOBA
PREDAVALNICA VEČJA
PREDAVALNICA

 


 

 

oddaja predavalnic Ljubljana, oddaja predavalnice Ljubljana, najem predavalnice Ljubljana, najem predavalnic Ljubljana

 


Objava: 09.12.2013 ; Zadnja sprememba: 01.03.2023
Povezave

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Pogoji poslovanja

Piškotki
Pomoč za prijavo

 

 

Obrtno podjetniška zbornica Slovenije  •  TheR 2013-2022