Počitniške kapacitete

     

1. Počitniški apartma v ANKARANU v NASELJU OLTRA.

 

OOZŠ je za rekreacijo svojih članov kupila dvosobni apartma v apartmajskem naselju OLTRA v 1. nadstropju – apartma št. 1-N-3 (na vratih apartmaja je napis zbornice), v velikosti 57 m2. Apartma ima kopalnico, skupen bivalni prostor (kuhinja, jedilnica in dnevni prostor) z balkonom v prvi etaži in bivalno spalni prostor s teraso v drugi etaži. V apartmaju so ležišča za 7 oseb (v spodnjem prostoru trosed (2 ležišči) in kavč (1 ležišče) in v zgornjem prostoru zakonska postelja z 2 izvlečnima ležiščema (80x190) – 4 ležišča).

 

Ceno za koriščenje apartmaja je potrebno poravnati pred koriščenjem in se v primeru odpovedi ne vrača, razen če koristnik ali OOZŠ preskrbi drugega koristnika. Apartma je možno najeti za minimalno 3 nočitve.

 

Počitniški apartma OOZŠ imajo pravico koristiti člani OOZŠ skupaj s svojimi sorodniki oziroma prijatelji po ugodni članski ceni. V sezoni znaša cena koriščenja z DDV za člane 68,00 EUR/nočitev, izven sezone pa 52,00 EUR/nočitev.

 

Za ostale je cena koriščenja z DDV v sezoni 79,00 EUR/nočitevizven sezone pa 63,00 EUR/nočitev. Cenik za leto 2019 je sprejel Upravni odbor OOZŠ in je dostopen na naslednji povezavi (cenik).


         

 

       

 

   

 

2. Počitniški apartma v KRANJSKI GORI v NASELJU ČIČARE

Stanovanjsko počitniško naselje »Čičare« se nahaja z desne strani glavne ceste ob začetku Kranjske Gore. Oddaljeno je 85 km iz Ljubljane. Območna obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Šiška je kupila za rekreacijo svojih članov dvosobno stanovanje v velikosti 53 m2. Stanovanje ima kopalnico, predsobo, skupen bivalni prostor (kuhinja, jedilnica in dnevni prostor) s teraso, dvema spalnicama, od katerih ima večja tudi balkon ter kletni prostor (za opremo). Stanovanje se ogreva z dvema termoakumulacijskima pečema. V obeh sobah (v eni je zakonska postelja v drugi pa dve postelji) in dnevnem prostoru (raztegljiv kavč) je skupaj 6 ležišč z blazinami in odejami (posteljnino prinesete sami).

V juniju 2018 je bilo počitniško stanovanje delno obnovljeno. Opravili smo pleskanje celotnega stanovanja. Zamenjali smo stari leseni postelji v spalnici z novo zakonsko usnjeno posteljo (200x180 cm). Kupili smo tudi nov kvaliteten enojni jogi. Kovinska kuhalna plošča je bila zamenjana s steklokeramično (elektrika). Stari televizor smo zamenjali z novim LCD televizorjem Philips (ekran premer 136 cm + embylight).

 

Počitniško stanovanje se nahaja v bloku št. 8/2, III. nadstropje, stanovanje št. B-15, označeno s to št. in napisom Območna obrtna zbornica Ljubljana Šiška.
 

Ceno za koriščenje je potrebno plačati pred koriščenjem počitniškega stanovanja in se v primeru odpovedi ne vrača, razen če koristnik ali OOZŠ priskrbi drugega koristnika. Počitniško stanovanje je možno najeti za najmanj tri nočitve.


Apartmaje imajo pravico koristiti člani OOZŠ oziroma skupaj z njimi njihovi sorodniki oziroma prijatelji po ugodni članski ceni. V sezoni znaša cena koriščenja z DDV za člane 54,00 EUR/nočitev, izven sezone pa 41,00 EUR/nočitev.

 

Za ostale je cena koriščenja z DDV v sezoni 65,00 EUR/nočitevizven sezone pa 52,00 EUR/nočitev. Cenik za leto 2019 je sprejel Upravni odbor OOZŠ in je dostopen na naslednji povezavi (cenik).

 

 

           

 

           

     

        

 

 

 

 


Objava: 09.12.2013 ; Zadnja sprememba: 12.03.2019
Povezave

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Pogoji poslovanja

Piškotki
Pomoč za prijavo

 

 

Obrtno podjetniška zbornica Slovenije  •  TheR 2013-2018